Reklam produkter

Plastprint

Användbara reklamplatser som ger dig högsta obs-värde till lägsta kostnad.
Den bästa reklamplatsen för ditt varumärke är när det kan uppmärksammas av så många som möjligt till en så låg kostnad som möjligt. Detta gör du enklast genom att trycka ditt varumärke, och kanske ett budskap, på en promotionprodukt som är lätt att dela ut i stora mängder.


Länge leve ditt varumärke genom en positiv snackis.
Varje dag tar en genomsnittlig person emot tusentals budskap via olika mediekanaler. För att klara av att sålla det som är intressant stänger medvetandet av ca 95% av bruset. Om du istället placerar ditt varumärke på produkter som dyker upp i helt andra sammanhang – på fritiden, en isig morgon eller vid fikapausen – får du en helt annan effekt. Då sjunker det in, växer och blir kanske rent av en snackis. I garanterat positiva ordalag.

Istidsskrapan

Isskrapa
Istidsskrapan
Isskrapan som kan användas året runt. Den är inte bara utrustad med Multis alla smarta funktioner,
den kan dessutom användas som en parkeringsskiva. En produkt du varken vill eller kan vara utan i vinter.
Mått: 120 x 100 mm. Tjocklek: 2,4 mm. Max tryckyta: sida 1: 100 x 90 mm, sida 2: 110 x 90

Sportflaskor

Sportflaskor

Tänk på att sportflaskan används året runt. Med sin stora tryckyta kommer ditt budskap inte bara att synas bra, den kommer att påminna om ditt varumärke under en mycket lång tid.


Kundvagnspolletter

Kundvagnspoletter

Små, platta, lätta och framför allt roliga produkter som hjälper dig att maximera spridningen och igenkänningen av ditt varumärke till en låg kostnad. Eller varför inte stärka varumärket hos era befintliga kunder genom att skicka en liten present med nästa faktura?

Isskrapor

Isskrapor

Vintern kommer alltid, det är en sak vi kan räkna med. Använd isskrapan som annons, tallrik, eller varför inte till gerilla aktiviteten? Väljer du Istidsskrapan kan den faktiskt påminna om ditt varumärke under hela året. Att parkera bilen är ju inte begränsad till endast vinterhalvåret.

Pennor

Pennor

Pennor passar stora målgrupper, är kostnadseffektiva och har stor spridningsförmåga. Det är en perfekt promotionprodukt till mässan eller att använda som medskick.


Muggar

Muggar

Hitta din favoritmugg hos oss. Vare sig du föredrar muggar med mindre öra eller muggar som rymmer lite mer kaffe har vi något för alla. Vad du än väljer kan du vara säker på att du har valt en mugg av bästa kvalité.

Glas

Glas

Vi har glas i alla kategorier och för alla tillfällen. Är det drinkglas, ölglas, vinglas eller plastglas du är efter? Du hittar allt och lite till hos oss. Vi har även drinkpinnar för de lite festligare tillfällena.

Matlådor

Matlådor

En perfekt produkt för den som vill ta med lunchen till jobbet, för den som vill spara matresterna från kvällens middag eller för den som vill spendera dagen ute på en filt och njuta av färska frukter. Du vet aldrig vilken situation matlådan kan hamna i, se bara till att det är ditt varumärke som syns!

Diskdukar

Diskdukar

Är du ute efter en lätt, platt och enkel produkt med en stor tryckyta? Då är diskduken perfekt. Med sin stora tryckyta kan du verkligen förmedla ditt budskap på ett tydligt och framförallt roligt sätt. Diskduken är helt komposterbar eftersom den är tillverkad av bomull och cellulosa.

Produktanalys

Ge idén lite tid och sitt gärna tillsammans några stycken och diskutera. Att beställa en promotionprodukt i all hast med enbart logotypen påtryckt behöver inte vara fel. 
Välj Tillfälle
När ska produkten fungera? Event? Mässa? Internt? Externt? Utskick? Dörröppnare? Överraskning? Gerilla? Säljstöd? Present? Upplaga? Målgrupp? Känner målgruppen till er sedan tidigare? 
Välj Produkt
Vad ska produkten göra? Nytta? Glädje? Packas? Skickas? Vikten? Färgen? Hanteringen? Tryckytan? Årstid? Händelse (melodifestival, sportmästerskap, valår, högtid)? 
Välj Budskap
Vad vill ni förmedla? Nyhet? Påminnelse? Jubileum? Erbjudande? Vägledning? Kunskap? Värderingar? På vilket sätt? Humoristiskt? Provocerande? Vitsigt? Formspråk? Anpassa efter ytan!

Download

Guidebok

Här kan du ladda hem katalogen för att se alla produkterna.

Ladda hem här!

Varumärket

Varumärken

Länge leve ditt varumärke!
Så länge du syns, finns du. Placera ditt varumärke på någon av våra promotionprodukter och upplev ditt varumärke växa och spridas under lång tid framöver.